Palokatkot

Palokatkot avaimet käteen -palveluna koko Satakuntaan.

Soita 0503878821

Palokatkot Porista koko Satakuntaan

Palokatkojen tarkastukset, suunnitelmat, asennukset ja huollot saman katon alta.

Palokatkot ovat merkittävä osa rakennusten turvallisuutta. Niiden avulla paitsi pienennetään henkilövahinkoja myös vähennetään omaisuusvahinkoja kiinteistöjen tulipalotilanteissa. Teollisuuskattaus asentaa palokatkot Porista koko Satakuntaan.  

Palotilanteessa palokatko hidastaa palon etenemistä eri palotiloista toisiin. Tämä parantaa myös työturvallisuutta ja mahdollistaa isompien väkijoukkojen poistumisen tiloista tulipalon sattuessa. Palon sammutuksessa päästään parempiin tuloksiin, kun osastoidut tilat on suojattu palokatkoilla. Näin säästetään myös jälleenkorjaustöissä. Lisäksi vakuutusyhtiöiden korvaustapauksissa palokatkoilla voidaan katsoa olevan taloudellisesti positiivinen vaikutus.

Vaikka palokatkojen kustannusvaikutus rakennusvaiheessa on hyvin vähäinen, merkitys palotilanteessa kustannusten pienentämiseksi on merkittävä.

Ota meihin yhteyttä ›

Fire Safety Plus -palvelu­konsepti

Fire Safety Plus on Teollisuuskattauksen kehittämä palvelukonsepti, joka pitää uudisrakennusten osalta sisällään kohteen

  • kartoituksen
  • suunnittelun
  • toteutuksen
  • ylläpitoon kuuluvan huoltotoiminnan
  • tarkastukset.

Valmiiksi suunnitelluissa hankkeissa tarkistamme suunnitelman määräystenmukaisuuden ja toteuttamiskelpoisuuden ennen asennuksia.

Voit käyttää palveluitamme kiinteistön omistajana tai kiinteistöstä vastaavana kiinteistöpäällikkönä tai isännöitsijänä. Urakoitsijana tai rakennuttajana voit ottaa meidät mukaan rakennus- ja remontointihankkeisiin. Palvelumme sopivat niin uudiskohteisiin kuin saneeraushankkeisiin tai kohteisiin, joissa ei ole suunniteltuja hankkeita, mutta paloturvallisuus halutaan tarkastaa tai varmistaa.

Useimmissa vanhemmissa rakennuksissa palokatkoasiat eivät ole ajantaisten määräysten mukaisesti hoidettuja ja melko uusissakin kohteissa on läpivetojen yhteydessä jätetty huomiotta palokatkoasiat, kun tilojen käyttötarkoituksia on muutettu tai esimerkiksi sähkön, veden tai ilmastoinnin muutoksia on tehty eri syistä.

Ota yhteyttä ›

Teollisuuskattaus yhteistyö­kumppanina

Käytämme pääosin laajenevia palokatkomassoja, joita voidaan käyttää sähkö- ja muoviputkien läpivientien tiivistykseen. Massa laajenee korkeassa lämpötilassa moninkertaiseksi. Tämä estää palokaasujen ja kuumuuden etenemisen läpivientien kohdalta.

Teemme aina tarkastukset, suunnitelmat, asennukset ja huollot ammattimaisesti ja paloturvallisuusmääräyksiä noudattaen. Käytössämme on Suomen viranomaisten ja Euroopan unionin hyväksymät CE-merkityt ja ETA-hyväksytyt palokatkotuotteet.

Asennamme palokatkot korjausrakennushankkeissa oikeassa työvaiheessa niin, että vältetään tarpeettomia purkutöitä ja säästetään tilaajan kustannuksia. Siksi asennuksista on syytä sopia jo korjausrakennushankkeen aloituskokouksessa.

Palokatkoasioissa kannattaa olla yhteyksissä meihin jo suunnitteluvaiheessa, jotta olemme tietoisia hankkeen meneillään olevasta vaiheesta ja tekijäresurssit varataan ajoissa. Näin työt saadaan toteutettua kohteen edistyessä juuri oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä ›

Palokatkojen hyödyt

Palokatkoista on pienen kustannuksen jälkeen korvaamatonta hyötyä tulipalon syttyessä.

  • Hidastavat palon etenemistä tilasta toiseen
  • Mahdollistavat suuremman väkimäärän turvallisen poistumisen rakennuksesta
  • Kun pienempi osuus rakennuksesta kärsii, tarvitaan vähemmän jälleenkorjausta
  • Helpottavat sammutustöitä
  • Vaikuttavat yleensä positiivisesti vakuutuskorvauksiin

Varaa palokatkoasennus

Palokatkoilla pelastetaan henkiä. 

Ota meihin yhteyttä mahdollisuuksien mukaan jo suunnitteluvaiheessa, niin toteutamme kohteeseeenne soveltuvat palokatkot.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

0503878821 Pyydä tarjous